LASATI ORICE SPERANTA VOI CARE INTRATI AICI !!

joi, 18 februarie 2010

Femeile sunt cele mai proaste femei !!! ( cu o singura exceptie )

Toata lumea stie insa putini recunosc : " Femeile sunt cele mai proaste femei " . Superficiale , boite in ultimul hal , cu o sumedie de bilutze , balonase si cauciuc in par de crezi ca ai nimerit la circ . Ai incercat vreodata drag cititor sa privesti in ochii unei femei fie ea frumoasa sau urata ? Si ce ai vazut in ei ? Nimic ?:)) Oo...te inseli...ai vazut zidul din spatele lor :)) . Le vezi pe aceste fete cum ies seara de seara in oras cu diversi invidizi care isi pun pe masa 4-5 celulare (deh sunt retele multe ) cu cea mai oribila manea setata la maxim ca ton de apel (daca se poate sa fie si live cu atat mai bine ), cu lanturi (ca de boi) la gat , unii mai au si cate un belgiuc in nas (precum porcul meu de la tara de la bunici ,ca sa nu dea cu botul in balegar ) , care spun in gura mare glume cu cacat si cu pisat (scuze limbajul ,dar ca sa fie si pe intelesul fetelor care citesc ) , rad zgomotos crezand ca sunt singuri in local , zbiara in gura mare dupa chelnari , fluiera dupa chelnarite si daca ii intrebi care e capitala Angliei nu o cunosc cu toate ca au fost acolo la munca si au reusit sa isi cumpere o masina cu volanul pe dreapta, pe care au inmatriculat-o in Bulgaria . Acesti indivizi stau la masa cu fete care isi apleaca ochii rusinate , isi sterg fata de saliva din cand in cand ,pentru ca la fiecare "p" exploziv saliva lui o improasca . Stau la masa acolo nemiscate.. le lipseste demnitatea si orgoliul si voi inca nu sunteti de acord cu mine ca" femeile sunt cele mai proaste femei" ? Vai , fetelor eu daca as fi in locul vostru m-as ridica imediat , le-as da o palma si as pleca ,dar atata timp cat voi nu sunteti in stare sa faceti asta nu va mai mirati de ce toti va considera proaste .
Puteti lua ceea ce v-am spus ca o teorema :) . Exista si exceptii...pentru mine exista o singura fata...fata care imi e draga , care ma atrage prin orice face si orice ar spune , care vorba lui Eminescu il are pe "vino-ncoace" ,care are un suflet inaltat peste toate josniciile, frumoasa la trup si suflet, frumoasa prin daruirea in dragoste ,cea care da sens vietii mele-ntregi .

4 comentarii:

  1. nu stiu daca ar trbui sa fiu de acord cu tine sau nu la acesta postare ..cert e ca ai conturat la fel de bine si "barbatii"...:"diversi invidizi care isi pun pe masa 4-5 celulare (deh sunt retele multe ) cu cea mai oribila manea setata la maxim ca ton de apel (daca se poate sa fie si live cu atat mai bine ), cu lanturi (ca de boi) la gat , unii mai au si cate un belgiuc in nas (precum porcul meu de la tara de la bunici ,ca sa nu dea cu botul in balegar ) , care spun in gura mare glume cu cacat si cu pisat (scuze limbajul ,dar ca sa fie si pe intelesul fetelor care citesc ) , rad zgomotos crezand ca sunt singuri in local , zbiara in gura mare dupa chelnari , fluiera dupa chelnarite si daca ii intrebi care e capitala Angliei nu o cunosc cu toate ca au fost acolo la munca si au reusit sa isi cumpere o masina cu volanul pe dreapta, pe care au inmatriculat-o in Bulgaria . Acesti indivizi stau la masa cu fete care isi apleaca ochii rusinate , isi sterg fata de saliva din cand in cand ,pentru ca la fiecare "p" exploziv saliva lui o improasca ."


    Asa ca din punctul acesta de verere cei care iti vor citi blug-ul imi vor da dreptate :))...fii atent ce scri data viitoare ...


    A, si inca ceva ..femeia nu are trebui sa insemne pentru voi o povara..nu uitati Adam a cerut-o pe Eva...iar Eva ...femeia inteligenta a facut din Adam ce a vrut =))


    In plus si femeiile si barbatii sunt egali din toate punctele de verere ...cum exista femei naive ...la fel exista si barbati prosti :))...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pisicutza nazdravana23 februarie 2010 la 02:00

    Intr-adevar, femeilor despre care vorbesti "...le lipseste demnitatea si orgoliul...". Femeia de langa barbatul acesta, atata merita si nu e de compatimit decat pentru faptul ca e atat de proasta :))
    Barbatii de care vorbesti sunt prosti si ei, dar in prostia lor, probabil sunt mandri de ei si fericiti ca si-au gasit femeia potrivita, deci... bravo lor!
    Insa nu toti barbatii sunt precum exemplul tau si asta inseamna ca nici femeile nu se incadreaza toate in aceeasi categorie, deci: "Femeile sunt cele mai proaste femei" este o afirmatie doar in contextul acela...

    RăspundețiȘtergere